Anammnesis

Studentski časopis Medicinskog fakulteta Osijek, Anamnesis, pokrenut je na inicijativu Studentskog zbora Medicinskog fakulteta Osijek s ciljem pružanja platforme za slobodni izričaj i raspravu studentima našeg Fakulteta. 

 

U vremenu u kojem medicina zauzima nezavidno veliku medijsku pozornost te svakodnevnim otkrićima kroji mnoge sudbine i utječe na mnoge živote, susrećemo se s mnoštvom pitanja, nedoumica i zagonetki. Kako to obično biva, na najveća pitanja, najmanje je odgovora, ali to nipošto ne znači da raspravu trebamo zaustaviti! Naš cilj jest dati studentima priliku da upoznaju svoje buduće zanimanje, pružiti im uvid u svijet moderne medicine, napretka, ali i uputiti ih u ono što se događa u njihovoj neposrednoj okolini. Jer upravo u tome leži sveobuhvatnost ovog čestitog poziva: medicina je jedna široka grana koja uvijek raste i cvjeta! Vjerujemo kako ćete u našem časopisu pronaći teme koje će vam otvoriti nove vidike te vam prikazati svijet medicine iz druge perspektive, ono što vam možemo obećati je inovativne teme iz broja u broj, ali i mjesto za vaše komentare, tekstove i ideje! 

 

Svaka ideja počinje kao želja, naših želja bilo je mnogo, ali ideja je jedna: pisati o onomu o čemu se ne govori, raspraviti ono što se skriva iza kulisa i sve to predstaviti vama. Pozivamo vas da pročitate naš prvi broj, a nadamo se da ćete svojim razmišljanjima, idejama i tekstovima pridonijeti u izradi budućih izdanja! Najbolje učimo jedni od drugih i uvijek trebamo tražiti odgovore na sva pitanja, pogotovo „amanestička“.

PARTNERSKI KONGRESI

Voljeli bismo se zahvaliti svim partnerskim kongresima o kojima više informacija možete saznati klikom na logotip.

ODBORI

 

 1. Organizacijski odbor
  Predsjednica
  : Nika Pušeljić
  Potpredsjednica: Matea Smajić


  1.1. Pododbor za prikupljanje sredstava
  Predsjednica
  : Luka Medić
  Članovi: Marija Magdalena Purgar 


  1.2. Pododbor za PR, multimediju i dizajn
  Predsjednik
  : Ivan Prigl 
  Članovi: Mirna Matišić, Lana Lukenda


  1.3. Pododbor za ambasadore, partnerstva i podršku prijavljenih
  Predsjednica
  : Lucija Todić
  Članovi: Dora Petričević, Lorena Stanojević


  1.4. Pododbor za volontere 
  Predsjednica
  : Mia Edl
  Članovi: Ana Prica
   

 2. Znanstveni odbor
  Predsjednica
  : Ivana Jurić
  Potpredsjednica: Vedrana Pavlović
  Članovi: Matea Lukić, Marko Mešin, Sara Bonet
  Mentorica: prof. Marija Heffer MD, PhD, prof. Lada Zibar, MD, PhD, prof. Ines Drenjančević, MD, PhD